O nama

 

 

Ovlašćeni zastupnik Alloplant​​a, Sveruskog centra za očnu i plastičnu hirurgiju iz Ufe (Rusija) za: Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sloveniju, Hrvatsku, Rumuniju i Ma​đ​arsku.

Djordje Savkovic

​Đ​or​đ​e Savković
osnivač-direktor
ELITE MEDICAL doo Beograd

 

"Uvek ćemo se truditi da budemo u trendu savremenog poslovanja i da svojim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba."

Stara kineska poslovica kaže: "I najduže putovanje mora početi malim korakom". Upravo je na isti način i na isti put ove 2016. godine krenuo Elite Medical, koji će istrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka prerasti u jednu od vodećih nacionalnih kompanija u Srbiji. Brza društvena i tržišna kretanja usmeravaju naš razvoj, ali kupac-klijent nam je uvek na prvom mestu jer jedna je od naših osnovnih postavki da možemo poslovati samo ako kupac kupuje, koristi i zadovoljan je. Postojanost poslovne strategije postavila je temelje za razvoj poverenja kupaca-klijenata i omogućila širenje partnerskih odnosa na svim nivoima i zemljama.

Za ostvarenje ciljeva kažu da je često bitnije biti prvi nego biti bolji. Isto je toliko važno i razvijanje ljudske svesti kako biste i onda kada u nečemu niste prvi ostvarili svoje vizije i preneli entuzijazam na tim koji vodite. Sistemi i vrednosti se menjaju, a tehnološki napredak omogućuje nam da imamo više vremena i budemo kreativniji, što je nužno u današnje vreme. Jednom je neko rekao: "Nema krize ideja. Postoji samo kriza realizacije". Drugim rečima, opstaju samo oni koji krenu u realizaciju svojih ideja.

Elite Medical

 

 

 
ALLOPLANT

www.alloplant.ru


U RUSIJU PO BOLJI VID


ZATRUDNITE BRZO


USPEŠNO VRAĆANJE VIDA


KONTAKTIRAJTE NAS

Elite Medical
Tel: +381 11 679 0094
Mob:
+381 63 274 177
+381 64 658 7028
E-mail: info@elitemedical.rs

Elite Medical

Uvek ćemo se truditi biti u trendu savremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba.

Alloplant

www.alloplant.ru

Kontaktirajte nas

Bistrička br. 22
11000 Beograd
Srbija
Tel: +381 11 679 0094
    Mob:
  • +381 63 274 177
  • +381 64 658 7028
E-mail: info@elitemedical.rs